FRI FRAGT FRA 399 DKK

Tilbage til webshop
Frøkasse med lægeplanter
Frøkasse med lægeplanter
Frøkasse med lægeplanter
Frøkasse med lægeurter
Lægeurter
Frø til lægeurt
Frøkasse med lægeurter
Frøkassen med lægeurter
Frø lægeurter
Frøkasse med gamle lægeurter
Frøkasse med lægeurter
Frøkasse med lægeplanter - planteskilte
Frøkasse med tusch

Frøkasse med lægeurter

261,00 kr
208,80 kr
Varenummer: 3504

En frøkasse med gamle lægeurter 

Her har du frøkassen med lægeurter, hvor planter inden for den alternative medicin siges, at have en lægende effekt, der er tale om gamle lægeurter.

Frøkassen med lægeurter indehold frø til 8 stk. frøposer med urter og blomster som alle har været anvendt som lægeurter. I frøkassen finder du desuden 10 planteskilte og en permanent tusch, så du kan holde styr på dine frø.

Lav et bed med gamle lægeurter, eller et højbed eller en krukkehave med gamle lægeurter.

1
+
Tilføj til kurv

Frøkassen med lægeurter indeholder:

1 stk. frøpose med Velduftende kamille - til en beroligende drik, som har været brugt til sårheling

1 stk. frøpose med Citronmelisse - hæmmer virus som fx forkølelsessår

1 stk. frøpose med  Purpursolhat - kendt for at kunne lindre forkølelse og influenza, da blomsten indeholder alkamider, syrer og polysakkarider, som styrker immunforsvaret

1 stk. frøpose med Citronhestemynte - en lægeurt, som er blevet anvendt til behandling af luftvejssygdomme såsom forkølelse og hoste

1 stk. frøpose med Morgenfrue -en ældgammel medicinplante som har været anvendt mod eksem og til sårheling. Derudover har lægeurten været anvendt mod galdelidelser og som et sveddrivende middel. Hvis man laver et udtræk i alkohol kan det anvendes mod kløe og myggestik. 

1 stk. frøpose med  IndianermynteDet var indianerne som anvendte Indianermynte som en lægeurt. De brugte Indianermynte bl.a mod forkølelse. mod bylder, diarre og sår. 

1 stk. frøpose med Blåhat - en gammel lægeurt, som har været anvendt til at standse feber samt ved sårheling.

1 stk. frøpose med Kornblomst, Mauve ball- er en lægeurt, som har været anvendt mod gigt. At drikke te med kornblomst har tidligere været anvendt som et nervestyrkende middel.

10 stk. Mormors planteskilte i bæredygtig bambus- så jeg har styr på, hvad de er hvad :-)

1 stk. Staedtler tusch, størrelse M

De gamle lægeurter indeholder et eller flere aktive stoffer, som har været anvendt eller stadig anvendes i lægevidenskaben. 

Søg derfor altid læge ved seriøse helbredsproblemer - disse planters lægende effekt er ikke nødvendigvis videnskabeligt beviste. Indtag aldrig store mængder af blomsterne eller urterne. 

De gamle lægeurter

Kendskabet til de gamle lægeurter stammer fra tusinder af års erfaring, som er blevet kombineret med forskellige teorier om, hvordan de forskellige planters virkning. Lægeurternes virkemåder har været undersøgt og brugt at munke, læger, filosoffer, teologer, medicinmænd og kloge koner. 

Mennesker har gennem tiderne eksperimenteret og undersøgt masser af planters egenskaber og virkemåder i forhold til lægeurter effekt på sygdomme og lindring af symptomer.

Der har altid været en udveksling af denne viden omkring lægeurter mellem de forskellige kulturer.  Der findes ægyptiske papyrus skrifter, som stammer helt tilbage fra 2600 år før kristi fødsel, hvor man har skrevet om forskelige behandlingsmetoder med lægeurter. 

Giv frøkassen som en gave

Frøkassen med lægeurter kan anvendes som en gave til en ven, veninde eller kollega. Du bruge den smukke frøkasse med lægeurter som en værtindegave, næste gang du skal besøge dine gode venner. 

Se de andre Frøkasser her

Læs om Spiselige blomster her

Jeg sender din gave for dig

Giv en frø gave

Køb for min. 399,- kr
og få fri fragt
De smukkete frøposer

med mange kvalitetfrø i