FRI FRAGT FRA 399 DKK

Tilbage til webshop

Om Den Spirende Have og mig

Om mig

Midt i Den Spirende Have står jeg. Mit navn er Ulla Christoffersen.

Jeg er uddannet arkitekt og driver tegnestue INDENI. Jeg bor i Hundested sammen med min dejlige mand. Vores skønne drenge er flyttet hjemmefra.

Drømme, planer og visioner om min have

Som så mange andre har jeg altid været rigtig glad for naturen. Min interesse for have tog for alvor fart, da jeg tilbage i 2012 lavede et visionboard, som illustrerede alle de ting, jeg drømte om at opnå i livet.

Et af punkterne var at kunne plukke flere store buketter med blomster i vores have, en anden var et drivhus fyldt til randen med tomater, en tredje var masser af sprøde lækre grøntsager i en køkkenhave.


Opfylde drømme

Derefter gik jeg i gang med at opfylde alle mine drømme. Det endte med, at jeg omlagde hele vores have. Jeg såede, plantede, læste havebøger, flettede pilehegn, klippede og fældede, samlede drivhus, byggede og gravede. Som årene gik fik, jeg lært en hel masse om haven, om frø, blomster, biodiversitet og om at have både en køkkenhave og dens følgesvend kompostbunken.

Dele erfaring og kreativitet ✏️

Min motivation for at drive Den Spirende Have er, at jeg gerne vil dele ud af mine erfaringer og min kreativitet - og på den måde hjælpe dig med at komme godt i gang eller videre med din have.

Om Den Spirende Have

Den Spirende Have er en webshop, som er grundlagt i 2022. Produkterne på webshoppen er et bredt sortiment af kvalitetsfrø, vilde frøblandinger, frøkasser, gaveideer, tilbehør til haven, kort og plakater. 

Jeg udvælger, sammensætter og importerer selv sortimentet fra bl.a. Holland og Danmark. Desuden blander jeg vilde blomsterblandinger til gavn for insekterne og dig.

Frøene håndpakker jeg selv i frøposer. På frøposerne og her på webshoppen er der de skønneste illustration, som jeg selv tegner. Du kan købe illustrationerne som anledningskort og plakater illustrationerne her.

Mere biodiversitet 🦋

Altanhaver, køkkenhaver, drivhuse og selvforsyning er emner, som optager mig. Herudover synes jeg, at vi i vores små stykker natur, nemlig vores haver og altaner, har et medansvar for at hjælpe truede insektarter og derigennem styrke biodiversiteten. Jeg vil i bloggen give råd og vejledning, så vi sammen kan gøre en forskel for klimaet, dyrene og naturen som helhed.

Tak, fordi du besøger og handler i min webshop, det er jeg meget taknemlig for 💚🌱

☀️ Solskinshilsner fra Ulla 🐞

Jeg sender din gave for dig

Giv en frø gave

Køb for min. 399,- kr
og få fri fragt
De smukkete frøposer

med mange kvalitetfrø i