Tilmeld nyhedsbrev og få 10% RABAT 

 FRI FRAGT FRA 399,- KR

Tilbage til webshop

Disse salgs- og leveringsbetingelser anvendes, når du køber varer på denspirendehave.dk
denspirendehave.dk ejes af Den Spirende have, CVR-nr. 29532915, adresse Rolf Krakesvej 29, 3600 Frederikssund, tlf. 61 61 70 58, e-mailadresse ulla@denspirendehave.dk


Aftalerne indgås på dansk.

Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via denspirendehave.dk. Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret.

Betaling og levering

Du kan betale med Dankort, Visa, MasterCard samt mobilepay.

Beløbet trækkes først, når jeg har sendt dig de bestilte varer.

Hvis du har bestilt flere varer, og en af varerne er i restordre, trækker jeg først betalingen for denne vare, når varen afsendes.

Benyttes et internationalt betalingskort (som for eksempel Visa eller Mastercard) vil ordrebeløbet blive reserveret på din bankkonto med det samme. I tilfælde af en annullering, vil reservationen af beløbet typisk blive frigivet efter 1-2 bankdage. Nogle banker kan dog bruge op til 30 dage på at ophæve en reservation.

Priserne er angivet i dansk kroner.  Oven i prisen lægger jeg prisen for fragt.. Du vælger fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet. Du kan evt. blive pålagt betalingsgebyr, hvis det er standard for den betalingsform, du har valgt.

Jeg bestræber mig på at sende din ordre senest fem dage efter dit køb, men vil typisk gøre det hurtigere.

Jeg leverer varerne med Dao og GLS.
Vi leverer i hele Danmark.

Fortrydelsesret

Du har i følge dansk købelov ret til at fortryde en aftale uden begrundelse inden for 14 dage.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du, en anden person, en postboks eller postkasse, du har valgt til at modtage din vare (dog ikke transportøren), modtager varen fysisk.

Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og jeg ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra du, en anden person, en postboks eller postkasse, som du har valgt (dog ikke transportøren) modtager den sidste vare fysisk.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Sådan udnytter du fortrydelsesretten

Du fortryder ved at give mig besked om, at du fortryder. Du kan sende en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder til ulla@denspirendehave.dk. 

Du kan benytte lovens standardfortrydelsesformular fortrydelsesformular, men det er ikke obligatorisk. Fortrydelsesformularen findes sidst i ordrebekræftelsen.
Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Returnering af varen og returomkostninger

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende varen til adressen: Ulla Christoffersen, Rolf Krakesvej 29, 3600 Frederikssund uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Du skal selv betale for returnering af varen.

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav.

Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse

Når du fortryder, refunderer jeg alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger.
Jg betaler beløbet tilbage til dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor jeg har modtaget din meddelelse om fortrydelse.

Jeg kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil jeg har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.

Jeg gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Afprøvning af varen og emballage

Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.
Du må normalt undersøge varen på samme måde, som du kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug eller åbne frøposerne.

Hvis du har brugt varen på en måde, som du ikke må eller kan i en forretning, og jeg ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at jeg fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage.

Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler jeg ikke købsbeløbet. Du skal tilbagelevere varen i originalemballagen.

Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for varerne, indtil jeg modtager den. Gem derfor postkvittering og et evt. track and trace-nummer.

Fortrolighedspolitik

Jeg forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Jeg vil ikke afsløre information om dig som kunde/bruger af webshoppen til tredjepart, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Jeg sælger ikke dit navn, adresse, e-mailadresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Nævnenes Hus, Mæglingsteamet for Forbrugerklager, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus. Mæglingsteamet vil forsøge at løse tvisten ved mediation, og hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du indbringe klagen for Forbrugerklagenævnet.

Det er som udgangspunkt en forudsætning for at klage, at varen eller ydelsen, du vil klage over, har kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Beløbsgrænserne kan blive ændret. Du skal betale et gebyr for at få klagen behandlet.

EU-Kommissionens onlineklageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - https://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse ulla@denspirendehave.dk

Jeg sender din gave for dig

Giv en frø gave

Køb for min. 399,- kr
og få fri fragt
De smukkete frøposer

med mange kvalitetfrø i