Tilmeld nyhedsbrev og få 10% RABAT 

 FRI FRAGT FRA 399,- KR

Tilbage til webshop
Selvforsyning
Selvforsyning
Selvforsyning
Squash frø til selvforsyning. En frøkasse til dig som vil være selvforsynende
I frøkassen Selvforsyning finder du bla. kæmpeærter
Frø til Hokkaido finder du i frøkassen til selvforsyning
I frøkassen "selvforsyning" finder du frø til Kæmpeærter
Agurk frø til din selvforsyning
I selvforsyningskassen finder du frø til Grønne bønner
Frø til Vintergulerødder i frøkassen "Selvforsyning"
En kasse med til selvforsyning.
Selvforsyning - en kasse med masser af frø
Selvforsyning - spar penge på dine grøntsager
Frøkassen "Selvforsyning" til dig som selv vil dyrke grøntsager
Du finder frø til Tumbling Tom i Selvforsynings kassen
Planteskilte til selvforsyning

Frøkasse Selvforsyning

427,00 kr
341,60 kr
Varenummer: 3511

Frøkasse til mere selvforsyning

Denne frøkasse er til dig, som gerne vil være mere selvforsynende, uanset om du har en have eller en altan.  I frøkassen finder du 16 stk. forskellige frøposer, så du kan dyrke masse af grøntsager og krydderurter i din nyttehave.

Alle afgrøderne i denne frøkasse til Selvforsyningskassen er lette at få spise, de giver et godt udbytte. Afgrøderne i denne Selvforsyningskasse har en lang sæson og flere af dem kan henkoges eller vinteropbevares.  

1
+
Tilføj til kurv

Frøkassen til selvforsyning indeholder:

1 stk. frøpose med Vintergulerødder Autumn KingDe har en høj sødme og er velegnede til vinteropbevaring. Kan dyrkes i krukker og på friland. 

1 stk. frøpose med Sommergulerødder, Nantes 2 - Bare hiv gulerødderne op af jorden og spis dem med det samme. De smager af sol og sommer.

1 stk. frøpose med Stangbønner, Cobra en smuk, dekorativ, klatrende stangbønne til de kødfrie dage. Den giver et høj udbytte af fine, lange lysegrønne bønner, som bliver omkring 20cm i længden. 

1 stk. frøpose med Vinter porrer - den allermest hårdføre vinterporrer, derved kan du høste lækre, sprøde porrer i vintersæsonen, og har en lang holdbarhed. Den vokser stille og roligt hele vinteren og så smager den rigtig godt. 

1 stk. frøpose med Spinat, New Zealand - du kan anvendes den på 1000 måder og så giver den et stort udbytte over en lang periode.

1 stk. frøpose med Almindelig Syre - pluk blade fra planten fra marts til oktober, men den smager bedst før og efter blomstring. Hvis du klipper den ned, sætter den nye blade. Anvendes som citron

1 stk. frøpose med Hokkaido græskar let at dyrke- er helt perfekte at dyrke, når man vil spise egne grøntsager i vintermånederne.

1 stk. frøpose med Stribede rødbeder, Chioggia - smukke rødbeder, som er et must i min køkkenhave, den er let at dyrke og let at spise og så kan den holde sig rigtig længe. 

1 stk. frøpose med Kæmpeærter, Ezetha's Krombek Blauwschok, lilla som får lilla ærtebælge og bliver 180cm høje.

1 stk. frøpose med Kæmpeærter, Prince Albert, grønne  - giver et stort udbytte. Den kan blive op til 200cm i højden. Ærterne er velegnede til at tørre.

1 stk frøpose med Frilandsagurk, Marketmore - en lækker slangeagurk, den kan spises som skoleagurk, hvis du plukker dem tidligt. Den er ligeledes velegnet til at sylte.

1 stk. frøpose med Squash, Black beauty - giver et godt udbytte. Den bedste squash, du kan dyrke, hvis du spørger mig. Du kan spise denne squash frisk ligesom agurk eller tilberede den. 

1 stk. frøpose med Busktomaten Maskotkasom er en hængetomat, som kan dyrkes i en ampel eller en stor krukke.

1stk. frøpose med Spidskål, Express er forholdsvis tidligt spidskål. Det har en mild kålsmag. Den giver lækre, grønne, sprøde hoveder. 

1 stk. frøpose med Basilikum, Genovese -  er den klassiske velduftende basilikum, som du oftest kan købe i supermarkedet. Den er meget velegnet til pizza og pesto. 

1 stk. frøpose med Kruspersille - Du kan så persille i et drivhus i det tidlige forår og flytte den ud, når tomaterne skal overtag pladsen. Hvis du sår persille i dit drivhus i september måned, helst i en urtepotte, så kan du høste af den hele vinteren.

30 stk. Lillebrors planteskilte, birketræ - så har du styr på dine frø

1 stk. Staedtler tusch, størrelse S - perfekt til de smalle planteskilte

Spar penge på grøntsager med selvforsyning

Reducer dine udgifter ved at dyrke dine egne grøntsager ved at dyrke dem selv. Nogle grøntsager kan være billigere at dyrke selv - frem for at købe dem. Samtidig vil de hjemmedyrkede grøntsager og krydderurter have en friskhed, smag og kvalitet, som ofte er bedre end dem, du kan finde i det lokale supermarked. 

Dyrk det du spiser

Hvis du skal have succes med selvforsyning skal du dyrke de grøntsager, som I rent faktisk spiser. Alle frøene til din selvforsyning er traditionelle grøntsager og krydderurter. 

Stort udbytte med Selvforsyningskassen

Bønner er en af de afgrøder som giver et godt udbytte og ikke tager særlig meget plads op, da den fylder i højden.  Squash har til gengæld behov for meget plads, men du behøver kun to planter for at forsyne en familie med squash.

Hvor mange grøntsager kan du høste

Når du dyrke alle frøene i Selvforsygningskassen kan udbyttet variere alt efter mængden af vand, gødning,  solskin, varme og pasningsforhold. Du får her en oversigt over, hvor stort et udbytte du kan forvente med Selvforsyningskassen:

Vinterporrer giver 4-8 kilo med omkring 40-60 planter

Sommer gulerødder giver 4-7 kilo med omkring 70-100 planter

Vintergulerødder giver 5-10kilo med omkring 70-100 planter

Rødbeder giver 5-6 kilo med omkring 75 planter

Stangbønner giver 12-28 kilo ved 5-8 planter

Ærter giver 1,5-2 kilo ved 50 planter

Squash giver 30-40 kilo med 5-7 planter

Tomater giver 5-10 kilo ved 10 planter

Spinat giver 0,4-1 kilo ved 15 planter

Her finder du  flere frøkasser

Jeg sender din gave for dig

Giv en frø gave

Køb for min. 399,- kr
og få fri fragt
De smukkete frøposer

med mange kvalitetfrø i