FRI FRAGT FRA 399 DKK

Tilbage til webshop
Lilla spiselige blomster
Lilla spiselige blomster
Lilla spiselige blomster frøkasse
Lilla spiselige blomster
frøkasse med spiselige blomster
Lilla spiselige blomster
Frø til spiselige blomster, bl.a. mamelukærme
Frø til spiselige blomster i lilla
Lilla spiselige blomster
Lilla spiselige blomster

Lilla spiselige blomster

215,00 kr
182,75 kr
Varenummer: 3508

Frøkasse med 7 forskellige lilla spiselige blomster 

I frøkassen med lilla spiselige blomster finder du 7 stk. frøposer med frø til spiselige blomster. Samtidig får du 10 bæredygtige plantepinde i bambus, - så du kan folde styr på dine frø. 

1
+
Tilføj til kurv

Frøkassen lilla spiselige blomster indeholder: 

1 stk. frøpose med Purpursolhat. På Purpursolhat kan du kun spise kronbladene, de smager ikke af så meget. Derfor egner de sig godt til pynt på en kage, dessert eller i en salat. 

1 stk. frøpose med Kornblomst, Mauve ball Kornblomstens friske skud smager af ærter. Kronbladene kan bruges som pynt på kager, i bagværk, mysli, salater, kryddersmør, smoothies, koldskål.

1 stk. frøpose med Natviol, Velduftende aftenstjerne. Natviol kan anvendes i salat eller som pynt på kager eller desserter. 

1 stk. frøpose med Mamelukærme, Silver Cup Blomsterne på Mamelukærme er spiselige, men har ikke meget smag, de kan derfor anvendes som pynt på kager, desserter eller i salat.

1 stk. frøpose med Dragehoved. Bladene dufter af citron og kan anvende til te, fisk eller kylling. De små, blå-lilla læbeformede blomster kan bruges til pynt på kager eller dessert. 

1 stk. frøpose med Mojito MynteMynte kan anvendes til the, iste, smoothies, myntegele, limonade, drinks, dip, desserter og madlavning.

1 stk. frøpose med Citronhestemynte. Citronhestemynte egner sig godt til urtete, kagepynt eller i salat, dog i en begrænset mængde. 

10 stk.  planteskilte, bambus. Så du kan holde styr på dine frø

Lilla spiselige blomster til buketter og bier

Når du dyrker denne frøkasse, får du ikke kun spiselige blomster, men samtidig smukke blomster som er velegnede til buketter. Flere af blomsterne er meget bi-venlige og tiltrækker humlebier og vilde bier, fordi de er rige på nektar og pollen. 

Hvis din have eller terrasse skal være lidt vildere og i flere farver, finder du en frøblanding med Vilde spiselige blomster her

Læs mere om Spiselige blomster og deres anvendelse.

Jeg sender din gave for dig

Giv en frø gave

Køb for min. 399,- kr
og få fri fragt
Kvalitetsfrø

i smukke frøposer