FRI FRAGT FRA 399 DKK

Tilbage til webshop
Frøkasse med spiselige blomster
Frøkasse med spiselige blomster
Lilla spiselige blomster
Frø til spiselige blomster
Lilla spiselige blomster
Frøkasse med spiselige blomster
Lilla spiselige blomster
Lilla spiselige blomster - kornblomst
Lilla spiselige blomster
Lilla spiselige blomster - planteskilte

Lilla spiselige blomster

210,00 kr
178,50 kr
Varenummer: 3508

Frøkasse med 7 forskellige lilla spiselige blomster 

I frøkassen med lilla spiselige blomster finder du 7 stk. frøposer med frø til spiselige blomster i lilla farver. Samtidig får du 10 stk. bæredygtige plantepinde i bambus, - så du kan folde styr på dine frø. 

1
+
Tilføj til kurv

Frøkassen lilla spiselige blomster indeholder: 

1 stk. frøpose med Purpursolhat. På Purpursolhat kan du kun spise kronbladene, de smager ikke af så meget. Derfor egner de sig godt til pynt på en kage, dessert eller i en salat. 

1 stk. frøpose med Kornblomst, Mauve ball Kornblomstens friske skud smager af ærter. Kronbladene kan bruges som pynt på kager, i bagværk, mysli, salater, kryddersmør, smoothies, koldskål.

1 stk. frøpose med Natviol, Velduftende aftenstjerne. Natviol kan anvendes i salat eller som pynt på kager eller desserter. 

1 stk. frøpose med Mamelukærme, Silver Cup Blomsterne på Mamelukærme er spiselige, men har ikke meget smag, de kan derfor anvendes som pynt på kager, desserter eller i salat.

1 stk. frøpose med Dragehoved. Bladene dufter af citron og kan anvende til te, fisk eller kylling. De små, blå-lilla læbeformede blomster kan bruges til pynt på kager eller dessert. 

1 stk. frøpose med Moskus-katost Bladene på Moskus-katost kan anvendes i varme retter og til salat. De spiselige blomsterne er meget velegnede som pynt på kager, smørrebrød og desserter.

1 stk. frøpose med Citronhestemynte. Citronhestemynte egner sig godt til urtete, kagepynt eller i salat, dog i en begrænset mængde. 

10 stk. Mormors planteskilte i bæredygtig bambus - så har du styr på dine frø

Lilla spiselige blomster til buketter og bier

Når du dyrker de lilla spiselige blomster i denne frøkasse, får du ikke kun spiselige blomster, men samtidig smukke blomster som er velegnede til buketter.

Flere af de lilla spiselige blomster er meget bi-venlige og tiltrækker humlebier og vilde bier, fordi de er rige på nektar og pollen. 

Hvis din have skal være lidt vildere og i flere farver, finder du en frøblanding med Vilde spiselige blomster her

Læs mere om Spiselige blomster og deres anvendelse.

Jeg sender din gave for dig

Giv en frø gave

Køb for min. 399,- kr
og få fri fragt
De smukkete frøposer

med mange kvalitetfrø i