FRI FRAGT FRA 399 DKK

Tilbage til webshop
Frø til spiselige blomster
Frø til spiselige blomster
Frøblanding med vilde spiselige blomster
Frø til spiselige blomster
Vild med spiselige blomster
Frøblanding Vilde spiselige blomster
Frøblanding med spiselige blomster
Frøblanding til spiselige blomster
Frøblanding - vilde spiselige blomster
Frøblanding med vilde spiselige blomster
Frøblanding til spiselige blomster

Vild med spiselige blomster

47,00 kr
Varenummer: 1001
Mængderabat
Ved køb af 3: 45,00 kr
Ved køb af 5: 43,00 kr
Ved køb af 10: 40,00 kr

Vilde spiselige blomster til din madlavning.

Frøblanding til spiselige blomster. Hvis du godt kan lide at bage, kan en lille krans af morgenfruer eller kornblomster være prikken over iét på lagkagen.

Synes du ikke, frokosten er komplet uden en salat, kan du sætte ekstra kulør på med fx løgkarsens blomst eller blomsterne fra blå hør. Der er ingen græs i frøblandingen - kun blomster

1
+
Tilføj til kurv

Her finder du andre Vilde blomsterblandinger

Mere end spiselige blomster…

Blomsterblandingen med spiselige blomster består af en regnbue af farver og smagsvarianter, så sår du en sådan frøblanding, får du masser af udfordringer til din madlavning. 

Tag buketten af spiselige blomster ind i køkkenet, før du skal i gang med potter og pander, så du får dobbelt glæde af dem og så du mange frø er der også blomster til bordpynt.

Frøblanding til spiselige blomster i høj kvalitet

Frøblandingen her fra webshoppen anvendes også af professionelle, så du får høj kvalitet og masser af både dyrknings- og smagsoplevelser. Frøene har en høj spiringsprocent, så du er sikker på et godt resultat. Blandingen af frø er fra planter, hvoraf flere er hjemmehørende, de bidrager til en bedre biodiversitet.

Mange frø til spiselige blomster

Mængden i frøposen passer godt til dig, der dyrker blomster hjemme. Jeg anbefaler at du så hele blandingen i løbet af én sæson for det bedste resultat. Har du ikke plads til at så alle frø, giv resten til din mor, nabo eller ven :-) eller så af flere omgange.

Giv vilde spiselige blomster som en gave

Denne frøblanding er den perfekte værtindegave, når du næste gang inviteres til brunch, frokost, kaffebord eller middag med dessert hos dine venner. Så er du garanteret at få en overraskende menu, når du kommer på besøg næste år:-)

Vild med spiselige blomster indeholder:

Blå Hør /Linum, Boghvede, Morgenfrue /Calendula, Gul Okseøje /Chrysanthemum segetum, Hjulkrone /Borago officinakis, Cikorie /Cichorium intybus, Purløg /Allium schoenoprasum, Natviol /Hesperis matronalis, Bibernelle /Sanguisorba minor, Rød Kløver /Trifolium pratense, Nigella /Jomfru i det grønne, Kornblomst, blåklint, Løgkarse /Alliaria petiolata, Tagetes. Indholdet kan variere en smule. 

Frøblandingen indeholder ikke græsfrø, kun blomster. Der er ikke solsikkefrø i blandingen

Hvordan anvender man de vilde spiselige blomster?

Bemærk, at blomsterne mest er velegnet som pynt eller blikfang i din mad. Det kan være som pynt på en kage, som topping på en salat eller som overraskelse i madpakken. Selv om blomsterne er spiselige, er det bedst kun at nyde dem i begrænset antal - og det er ikke alle dele af planten, som er spiseligt. Planterne er naturligvis ikke giftige.

Læs mere anvendelse af Spiselige blomster her

Hvornår skal man så frøblanding til spiselige blomster?

Så tidspunkt: april-maj eller september-oktober

Blomstring: juli-oktober måned

jde: 50-100cm

Ét og flerårige

Vægt: 10 gram frø i posen

Anvendelse: 4-6 gram/kvm

Læs mere om  hvordan du får en vildere have her

Jeg sender din gave for dig

Giv en frø gave

Køb for min. 399,- kr
og få fri fragt
Kvalitetsfrø

i smukke frøposer