FRI FRAGT FRA 399 DKK

Tilbage til webshop
Frøkassen til børn
Frøkassen til børn
Frøkassen til børn- indhold
Frøkassen til børn
Frøkasse til børn
Frøkassen til børn
Frøkassen til børn - vilde blomster
Frøkassen til børn
Frøkassen til børn - sukkerærter
Frø til børn
Frøkasse til børn
Frøkasse til børn - sommerfugle
Frøkassen til børn - spinat
Frø til børn

Frøkassen til børn

283,00 kr
226,40 kr
Varenummer: 3505

En frøkasse til børn med 11 stk. sjove og spændende frøsorter

Hvad kan man så sammen med sine børn? I frøkassen til børn finder du 11 slags frø til spændende blomster, grøntsager og en vild frøblanding.

Det skal være sjovt at dyrke frø og det bliver det med denne frøkasse. I kan nemlig se på sommerfugle og insekter, spise sprøde ærter og gulerødder,  bage grønne pandekager, smage lakrids-blade, plukke smukke blomster, lave jordbær te, måle solsikker, trække skovjordbær på strå og skære Halloween græskar sammen. Der vil være en masse at glæde sig til.

1
+
Tilføj til kurv

Frøkasse til børn indeholder 11 slags frø:

1 stk. frøpose med Karse. Der er så mange karse frø, at I kan så af flere omgange.  Man kan også så karse i haven, så bliver det til høje blomster.

1 stk. frøpose med Vild med solskin og insekter. Med denne frøblanding kan I både kigge på sommerfugle og insekter samt plukke blomster.

1 stk. frøpose med Sukkerærter, De Grace. De lækreste ærter som bare kan spise med skrællen på - det er nemt.

1 stk. frøpose med Kæmpeærter, Ezetha's Krombek Blauwschok som får lilla ærtebælge med grønne ærter indeni. Ærteplanterne bliver rigtig højde, nemlig op til 180cm høje. Så I skal bygge en tippi af pinde, som de kan vokse op af.

1 stk. frøpose med Halloween græskar så I kan pynte op til Halloween

1 stk. frøpose med Gulerødder, Nantes 2. Bare hiv gulerødderne op af jorden og spis dem med det samme. De smager af sol og sommer.

1 stk. frøpose med Skovjordbær. Skovjordbærerne smager rigtig lækkert og kan trækkes på et græsstrå. De nye bladene på Skovjordbær kan bruges til en mild og behagelig urtete, som mange børn godt kan lide.

1 stk. frøpose med Squash, Black beauty. Den giver så mange squash, at der er nok til både jer selv og til gaver. Squash smager godt, hvis man river dem og kommmer dem i boller og i bolognese til spaghettien. Dyp blomsterne fra squash planten i pandekagedej og frituresteg dem.

1 stk. frøpose med Indianermynte, som kan tiltrækker mange sommerfugle. Indianermynte kan bruge til blomsterbuketter, kagepynt. Indianermynte kan bages ind i boller, bruges til urtete og så kan man spise bladene rå, - de smager af lakrids.

1 stk. frøpose med Spinat, New Zealand. Så kan I lave grønne pandekager og drikke lækker, grønne smoothies.

1 stk. frøpose med Solsikke, Giganteus. Dyrk de højeste solsikker i "hele verden" og mål hvem der får den højeste.

Haveglæde med børn

Frøkassen er et godt sted at starte, når du gerne vil dyrke glæden ved naturen sammen med dine børn eller børnebørn.  Der er mange sjove ting, som man kan så og plante sammen med børn. Følg med på Instagram og få inspiration til sjove projekter.

Her finder du de bedste frø som børn kan dyrke.

Opskrift på grønne pandekager til morgenmad

Opskrift på grønne pandekager til aftensmad 

Opskrift på grønne smoothies

Opskrift på friturestegte blomster fra græskar eller squash

Opskrift på boller med squash

Børn bliver mindre kræsne

- og mere bevidste om hvad de spiser 

Professor Karen Wistoft fra Aarhus Universitet kan i sin forskning konstatere, at børn udvikler sig positivt, når de dyrker et lille frø, får det til at spire og blive til noget de kan være med til at lave mad af – og som de selv kan spise bagefter. Hun har undersøgt, hvordan det påvirker børn i alderen 3-14 år at dyrke grøntsager i deres egne haver og lave mad af det, de selv har været med til at dyrke.

Skab interesse med frøkassen til børn

Når børn er med til at dyrke frø og lave mad af afgrøderne, så begynder de også at interessere sig for madlavning, samtidig med at de får mere mod på nye smagsoplevelser.

Børnene bliver mere bevidste om, hvad de spiser, hvad de kan lide og hvad de ikke kan lide.

Når børnene laver mad af noget, de selv har dyrket, bliver de bedre til at bedømme madens kvalitet, samt mere bevidste om, hvad de egentlig godt kan lide, de tager ejerskab til smagen og kan give udtryk for det og handle derefter.

Jeg sender din gave for dig

Giv en frø gave

Køb for min. 399,- kr
og få fri fragt
De smukkete frøposer

med mange kvalitetfrø i