FRI FRAGT FRA 399 DKK

Tilbage til webshop
Vild med vilde buketter
Vild med vilde buketter
Frøblanding Vild med vilde buketter
Vild med vilde buketter, frøblanding
Vild med vilde buketter
frøblanding Vild med vilde buketter
Frøblanding til vilde buketter
Frøblanding med vilde blomster til buketter
Vild med vilde buketter - frøblanding
Frøblanding - vilde blomsterbuketter
Vild med vilde buketter frøblanding
Vild med vilde buketter frøblanding
Vild med vilde buketter frøblanding
Vild med vilde buketter frøblanding
Vild med vilde buketter frøblanding
Vild med vilde buketter frøblanding

Vild med vilde buketter

47,00 kr
Varenummer: 1007
Mængderabat
Ved køb af 5: 43,00 kr
Ved køb af 10: 40,00 kr

Dyrk denne frøblanding, hvis du vil glæde naturen og er vild med smukke vilde buketter

Har du eller ønsker du dig en skærehave, hvor du om sommeren har blomster til at binde dine egne buketter, er denne frøblanding et smukt valg. Blomsterne er farverige og vokser sig halvhøje - og er din kilde til buket efter buket i sommerens varme måneder.

1
+
Tilføj til kurv

Her finder du flere Vilde blomsterblandinger

Frøblanding til vilde blomsterbuketter

Frøblandingen er étårig, den indeholder kun blomster og de inspirerer til at blive plukket ofte. Tænk sig at kunne pynte bordet med egne blomster, når der kommer gæster til sommerhygge med grill og kølig vin.

At kunne forære din søster en vild buket, hvis hun har sendt en sød besked. Eller til at påskønne lån af naboens haveredskab, som gjorde, du selv slap for at købe det. Der er altid en god grund til at give dig selv eller andre en buket vilde blomster.

Vilde blomsterbuketter pynter både i stuen, i udestuen, orangeriet eller på terrassen - og blandingen er sammensat, så du har masser af smukke blomster i bedet. Flere af sorterne er også elsket af insekterne og er en fryd for øjet i haven, før du måske plukker dem til en skøn buket til stuen eller terrassen.

Insektvenlig vild frøblanding

Frøblandingen Vild med vilde buketter er sammensat af blomsterne, så du bedste muligt tilgodeser de insekter, som findes i naturen. 

Skal du vælge én blanding, er denne frøblanding af skønne, halvhøje sommerblomster et godt bud. Snup en ekstra pose med til dem, der inviterer på sankthansfest eller grillmad en fredag aften ,- som tak for hygge og samvær. 

Frøblandingen indeholder spiselige blomster

I denne blomsterblanding er Kornblomsten og Morgenfrue spiselig.

Mange frø til vilde buketter

Blandingen er valgt hos vores danske leverandør med fokus på høj spiringsevne til bedste pris. Frøene passer i antal til dig, som dyrker blomster hjemme, mens kvaliteten er den samme, som professionelle anvender. Får du frø til overs, giv den til naboen eller din bedste ven. De er spiren til glæde.

Frøblandingen indeholder kun blomsterfrø

Frøblandingen indeholder ingen græsfrø. Kun blomster

Kongekommen /Ammi majus, Morgenfrue /Calendula, Sommerasters /Callistephus chinensis, Saflor /Carthamus tinctorius (tidsel), Kornblomst /Centaurea cyanus, Gul okseøje /Chrysanthemum segetum, Flerfarvet okseøje /Glebionis carinata, Mølleblomst /Clarkia unguiculata, Skønhedsøje /Coreopsis, Stolt kavaler /Cosmos bipinnatus, Ridderspore /Delphinium Ajacis, Atlaskblomst /Clarkia amoena, Brudeslør /Gypsophila, Balsamin, Nigella /Jomfru i det grønne, Dusksalvie /Salvia, Frøkenhat /Zinnia, Solhat og Sommeradonis /Adonis aestivalis.

Blandingen af frø er perfekt til skærehaven, hvor du sommeren igennem kan plukke de farverigeste, vilde blomsterbuketter.

Hvornår skal man så frøblandingen til vilde buketter

Nogle af blomsterne kan du købe ekstra af:  Stolt kavaler/Cosmos,  Kornblomst, Blue ballKornblomst, Mauve ball og Frøkenhat

Så tidspunkt: april-juni eller september-oktober direkte på stedet

Blomstrings tidspunkt: juli-oktober

Højde: 40-80cm

Etårige sommerblomster

Vægt: 10 gram i posen

Så mængde 4-6 g/kvm

Læs med her:  Hvordan får jeg en vild have?

Jeg sender din gave for dig

Giv en frø gave

Køb for min. 399,- kr
og få fri fragt
Kvalitetsfrø

i smukke frøposer