FRI FRAGT FRA 399 DKK

Tilbage til webshop
De grønne køkkenkrukker
De grønne køkkenkrukker
De grønne køkkenkrukker
De grønne køkkenkrukker
De grønne køkkenkrukker - frøkasse
Den grønne køkkenkrukke - frøkasse
De grønne køkkenkrukker
De grønne køkkenkrukker - frøkasse
De grønne køkkenkrukker
Frøkasse med salat og krydderurter

De grønne køkkenkrukker

147,00 kr
124,95 kr
Varenummer: 3507

Salater og krydderurter til at dyrke i køkkenkrukker 

Har du ikke den store plads, men masser af LYST til at dyrke din egen salat og krydderurter, har du her et forslag til, hvad du kan så for at få en stor, grøn, smuk og frodig krukkehave, du kan plukke fra hele sommeren.

Du kan dyrke de dejligste krydderurter og salater som en krukkehave. De grønne køkkenkrukke er fyldt med salat og det grønne drys til sommermaden.

1
+
Tilføj til kurv

De grønne køkkenkrukker indeholder: 

1 stk. frøpose med Mojito Mynte  - så du kan lave Mojito drinks, smoothies, til salater, supper, the, desserter eller tzatziki

1 stk. frøpose med Romaine salat - til Cæsar salat og wokretter. Så den hver 14. dag helt ind i efteråret. Masser af frisk salat.

1 stk. frøpose med Almindelig Syre - så du kan syredrik, fisk, supper og salater. Brug den som en lækker krydderurt

1 stk. frøpose med Bredbladet persille - så du kan lave mad med persillepesto, som er lidt mere kraftig end pesto lavet af kruspersille

1 stk. frøpose med Iceberg salat- den er perfekt til både salat og burger. Salaten kan steges  og spises med nudler og rejer. 

1 stk. frøpose med New Zealand spinat - så du kan lave spinatvafler, spinatpandekager, til fisk, tærter, stuvning, som salat, pastaretter, lasagne, one-pot retter, suppe, wok, smoothies, juices, pizzasnegle og omelet.

Alle frøene kan dyrkes i urtepotter, krukker, altankasser eller et bed, som en krukkehave fyld med grønt og masser af vitaminer.

Jeg sender din gave for dig

Giv en frø gave

Køb for min. 399,- kr
og få fri fragt
De smukkete frøposer

med mange kvalitetfrø i