FRI FRAGT FRA 399 DKK

Tilbage til webshop
Den bi-venlige frøkasse
Den bi-venlige frøkasse
Den bi-venlig frøkasse med akeleje
Den bi-venlig frøkasse
Frøkasse med Lupin tiltrækker bier
Den bi-venlig frøkasse
Den bi-venlig frøkasse
Den bi-venlig frøkasse
Den bi-venlig frøkasse vilde frø
Planteskilte i Den bi-venlig frøkasse

Den bi-venlig frøkasse

256,00 kr
217,60 kr
Varenummer: 3514

Frøkasse indeholder frø til bi-venlige blomster

De smukke blomster, som du kan dyrke med denne bi-venlige frøkasse, indeholder masser af nektar og pollen, som bierne har stort behov for. Der er blomsterfrø til syv forskellige blomstersorter og en frøblanding til den vilde del af haven samt 10 stk. planteskilte i bambus.

1
+
Tilføj til kurv

Den bi-venlig frøkasse indeholder:

1 stk. frøpose med Vild med brumbassens bed. En vild frøblanding som indeholder vilde blomsterfrø, som alle strutter af polle og nektar. Du kan plukke vilde buketter i din egene have, - da der er frø nok til ca. 3 kvadratmeter

1 stk. frøpose med Blåhat - den allermest populær, hjemmehørende blomst, som tiltrækker mange forskellige insekter

1 stk. frøpose med Ærteblomst, Royal, Blue - en smukkeste blå ærteblomst. Dufter helt fantastik og kan blive ved med at blomstre, hvis du forhindre den i at danne frøkapsler.

1 stk. frøpose med Fingerbøl, Digitalis - humlebierne flyver ud og ind af alle de små klokker efterhånden som de bliver mere og mere dækket med pollen på kroppen. Så den reneste romantik i din have. 

1 stk. frøpose med Akeleje, Columbine er så dejlig, når de vokser sammen i en stor gruppe. De er meget velegnede til buketter.

1 stk. frøpose med Citronhestemynte er en spiselig urt, som kan anvendes i urtete, man bruger både blade og blomster i teen. Den har en skøn citrusduft, som insekterne slet ikke kan stå for, derfor fungere Citronhestemynte som en insektbuffet.

1 stk. frøpose med Purpursolhat - er nem at dyrke og dyrk dem gerne en stor flok af dem tæt på terrasse, så du kan nyde alle de sommerfuglene den tiltrækker og den summende lyd af humlebier omkring blomsterhovederne. 

1 stk. frøpose med Lancetbladet Skønhedsøje - tiltrækker masser af bier, sommerfugle og insekter, da den er rig på nektar

10 stk. Søsters planteskilt, bambus - så har du styr på alle dine frø

Bierne dør af sult

Bier har behov for masser af energi for at holde sig flyvende. Når der bliver for langt mellem blomsterne, løber bierne simpelthen tør for energi. Energi får bierne fra de gode bi-planter som indeholder nektar og pollen. Der er forskel på hvor meget nektar og pollen der er i blomsterne. Med denne frøkasser for du de allerbedste blomster, som har en høj nektar- og pollenkvalitet.

Forskel på humlebier

Vidste du at i Danmark findes der 29 forskellige arter af humlebier, oftest er det de samme 6-7 arter, som du ser i haven: De typiske humlebier er Lys Jordhumle, Stenhumle, Hushumle, Havehumle, Lille Skovhumle, Agerhumle og Lys jordsnyltehumle.

Bi-bo

Ud over føde, mangler bierne redesteder. Du kan hjælpe dem på vej ved at lade et område af din have vokse mere vildt. Sørg gerne for at der er en bunke sten, hvor bierne kan bo imellem stenene eller efterlad nogle døde grene . Du kan også anskaffe et insekthotel. Her kan du læse hvordan du kan bygge et bo til humlebierne, for humlebierne mangler også levesteder. 


Jeg sender din gave for dig

Giv en frø gave

Køb for min. 399,- kr
og få fri fragt
Kvalitetsfrø

i smukke frøposer