Tilmeld nyhedsbrev og få 10% RABAT 

 FRI FRAGT FRA 399,- KR

Tilbage til webshop
Vild med himmelblå blomster
Vild med himmelblå blomster
Vilde himmelblå blomster frøblanding
Vilde himmelblå blomster
Vilde blå blomster
Vild med himmelblå blomster
Vild blå blomster,  frø
Frøblanding Vilde himmelblå blomster
Vild med himmelblå blomster
Vild med himmelblå blomster - frøblanding
Vild med himmelblå blomster
Vilde blomster frøblanding
Vild med blå blomster
Vild med himmelblå blomster frø
Vild frøblanding med blomster

Vild med himmelblå blomster

57,00 kr
Varenummer: 1002
Mængderabat
Ved køb af 3: 53,00 kr
Ved køb af 5: 50,00 kr
Ved køb af 10: 40,00 kr

Dyrk Vild med himmelblå blomster til insekter og små buketter.

Frøblandingen Vild med himmelblå blomster er en smuk violet-blålig blomsterblanding. Alle de forskellige blå blomster tiltrækker vilde bier, svirrefluer, humlebier, sommerfugle og andre insekter.

De fleste af blomsterne har en buske og tæt vækstform, som gør det svært for ukrudt at vokse op, når før blomsterblandingen har etableret sig. Blomsterne er etårige, men de fleste er selvsående.


1
+
Tilføj til kurv

Her finder du flere Vilde blomsterfrø

Insekt venlig frøblanding

Blomsterne i denne smukke himmelblå blomsterblanding tiltrækker masser af insekter, specielt sommerfugle og bierne er vilde med disse blomster. 

Pluk små, himmelblå blomsterbuketter

Mange af blomsterne i denne smukke blomsterblandingen egner sig godt som snitblomster. Du kan lave små charmerende buketter med alle de blå blomster.  Mange af blomsterne bliver omkring 30cm høje, enkelte bliver op til 60cm.

Tilsammen vil de himmelblå blomster have en blomstringsperiode, som varer hele sommeren.

Det er nemt at passe den himmelblå blomsterblanding.

Det er vigtig, at du bruger tid på at fjerne græs og ukrudt, før du sår denne frøblandingen. Hvis blomsterblandingen skal sås i græsplænen, skal du fjerne det eksisterende græs, før du sår.

Når først denne vilde frøblanding er vokset op, vil du opleve, at den kræver meget lidt vedligeholdelse. De himmelblå blomster vil kunne udkonkurrer ukrudtet. Frøblandingen vil have en kompakt og robust fremtoning.

De fleste af de smukke blå-violette blomster i denne skønne frøblanding er enårige blomster, mange af dem er selvsående, så du kan forvente at flere at blomsterne kommer igen året efter, hvis du lader dem kaste frø.  

Frøblandingen indeholder følgende blomster:

Anchusa capensis / Oksetunge, Brachyscome iberidifolia / Dukkekrave, Centaurea cyanus /Kornblomst, Delphinium consolida / Ridderspore, Gilia capitata / Blåhoved, Legousia speculum-veneris / Ægte Venusspejl, Lobularia maritima / Biblomme, Nemophila menziesii / Blå øjeblomst, Nigella damascena / Jomfru i det grønne, Phacelia congesta / Honningurt, Phlox drummondii / sommerfloks, Salvia horminum / Dusksalvie 

Frøblandingen indeholder ingen græsfrø. Kun blomster

Hvad kendetegner de himmelblå blomster i denne frøblanding?

Oksetunge får nogle meget blå blomster, planten bliver omkring 40cm høj. Oksetunge er en hårdfør, selvsående blomst med en busket vækstform.

Dukkekrave ligner en violet Marguerit. Dukkekrave har en kompakt vækstform og danner masser af blomster. Dukkekrave tiltrækker sommerfugle og bier.

Kornblomsten kender du sikkert fra grøftekanten. Kornblomst er en tørketålende, selvsående blomst som er meget elsket af insekter.

Blåhoved får kugleformede blomsterhoveder og er meget velegnet som buketfyld. De smukke, blå, blomster tiltrækker mange insekter.

Ridderspore tiltrækker bier og sommerfugle og egner sig rigtig godt til buketter.

Ægte Venusspejl er en lille delikat blomst med en kompakt, lidt busket, vækstform. Venusspejl sår gerne sig selv. Blomsterne ligner små spejle, deraf navnet Ægte Venusspejl. Ægte Venusspejl tiltrækker sommerfugle og bier.

Biblomme dufter så dejligt, specielt om aftenen og om natten. Biblomme dufter lidt som honning. Det er en lav kompakt plante, som bliver 5-30cm høj og er selvsående. Biblomme tiltrækker mange forskellige insekter.

Blå øjeblomst danner masser af små himmelblå blomster. Blå øjeblomst er tæppedannende og bliver 15-30cm høj. De blå blomster tiltrækker insekter og Blå øjeblomst er selvsående.

Jomfru i det grønne er en god snitblomst, både frisk eller som tørret. Den får smukke frøkapsler.  Jomfru i det grønne bliver 30-60cm høj. Jomfru i det grønne er tørketålende, selvsående og tiltrækker sommerfugle og bier.

Sommerfloks er har de fineste trompetformede blomster med en dejlig duft. Sommerfloks har en lang blomstringsperiode og er velegnet til buketter.  Sommerfloks tiltrækker især sommerfugle.

Dusksalvie bliver omkring 30-60cm høj og har en blomstringsperiode på flere uger. Dusksalvie tiltrækker forskellige insekter.

Hvornår skal man så frøblandingen Vild med himmelblå blomster?

Så tidspunkt: april-maj direkte på voksestedet. Fjern alt ukrudt og græs , før du sår.

Blomstringstidspunkt: maj-august

Etårige sommerblomster

Trives bedst i sol, tåler lidt halvskygge.

Højde: 20-60cm

Etårige sommerblomst

Jordbund:  Almindelig havejord

Vægt: 10 g frø i posen

Så mængde 4-6 g/kvm

Jeg sender din gave for dig

Giv en frø gave

Køb for min. 399,- kr
og få fri fragt
De smukkete frøposer

med mange kvalitetfrø i