FRI FRAGT FRA 399 DKK

Tilbage til webshop

Plakat, Solsikke

75,00 kr
Varenummer: 4053

Plakat med den skønne lille dreng og den højeste solsikke

Den lille dreng har sået solsikken, som hedder Giganteus, den er bland de allerhøjeste og bliver let 200cm høj. 

Solsikken er ikke blot en imponerende blomst, den er også nyttig for en række insekter og fugle. Der er masser af nektar i blomsten til humlebier, vilde bier og sommerfugle. Frøene er rige på fedt, som fuglene eller hønsene nyder at spise. Bladene og stænglen kan anvendes som foder til kaniner. 

Mariehønen evigglad

Den lille dreng har fået øje på en mariehøne. En syvplettet mariehøne, som er den mest almindelige herhjemme. Der finder ca. 50 forskellige typer mariehøns. De spiser masser af bladlus, men i det tidlige forår lever de af nektar og pollen. 

Når sommeren er speciel tør vil der være ekstra mange bladlus. Samtidig kan man opleve en enorm produktion af mariehøns. Nogle gange er der så mange, at det kan opleves plagsomt. Mariehønsene samles da ofte i større mængder på strandene, hvor de bider i alt og alle, blot fordi de er tørstige og sultne. Det husker jeg selv fra min barndom, hvor der indimellem var masser af mariehøns på Saltum strand ved Vesterhavet. 

1
+
Tilføj til kurv

Plakaten tegner jeg selv

Jeg har altid været meget glad for at tegne, derfor tegner jeg selv alle illustrationerne til webshoppen, til kortene og alle frøposerne. 

FSC certificeret plakat

Plakaten er trykt i på miljøvenligt papir, som er FSC certificeret. FSC®-certificeret papir fremstilles af ansvarligt dyrkede materialer. FSC-certificering sikrer, at sunde skove opretholdes, og skovarbejdernes og skovboernes rettigheder beskyttes.

Mål på plakaten

Plakatens størrelse: A3 (297 x 420 mm)

Papirtyper: Mat, refleksfri finish, vægt: 135 g/m²

Plakaten sendes i paprør. Plakaten leveres ikke i en ramme.

Hvis jeg skal signeret din plakat, skal du bare skrive det i kommentarfeltet i indkøbskurven.

Jeg sender din gave for dig

Giv en frø gave

Køb for min. 399,- kr
og få fri fragt
De smukkete frøposer

med mange kvalitetfrø i