FRI FRAGT FRA 399 DKK

Tilbage til webshop
Humlebiernes fest plakat
Humlebiernes fest plakat
Plakat, Humlebiernes fest

Plakat, Humlebiernes fest

75,00 kr
Varenummer: 4052

På denne plakat har humlebierne en fest

Har du set, når humlebierne flyver ud og ind i alle de klokkeformede blomster på en fingerbøl. Humlebien elsker bare fingerbøl. Dens krop bliver mere og mere dækket med pollen efterhånden, som den arbejder sig frem fra klokke til klokke.  For Humlebierne er det en fest at besøge en fingerbøl blomst.

Humlebiernes sugesnabel

Fingerbøl bliver bestøvet af de humlebier, som har en lang sugesnabel. Der findes både kort- og langtungede humlebier og de bliver tiltrukket af forskellige blomster alt efter, hvor lang en tunge de har.

Hvis blomsten har et langt kronrær, kan nogle humlebier ikke nå nektaren i blomsten, for at nå ind til nektaren, kan visse humlebier finde på at bide hul i kronrøret og på den måde kan de suge nektaren ud. 

Havehumlebier

De to humlebier, som er på plakaten, hedder Havehumle. De har en meget lang tunge, helt op til 12mm lang. Du kan kende den på de tre gule bånd, - et bånd ved kraven, et bagerst på brystet og et først på bagkroppen. Samtidig har den en hvid hale. 

1
+
Tilføj til kurv

Sommerfuglen på plakaten

Sommerfuglen på plakaten er en Dagpåfugleøje. Du kan kende den på de store øjepletter på begge vingepar. Øjepletterne gør, at sommerfuglen virker mere synlig, men samtidig kan øjepletterne skræmme de fugle, som spiser insekter, så den derved undgår at blive spist. Der er forskel på øjepletternes størrelse fra sommerfugl til sommerfugl.

Dagpåfugleøje besøger gerne sommerfuglebuske, så der kan du være heldig at se den. Sommerfuglen lægger sine æg på brændenælder. Når æggene klækker spiser larverne brændenælderne. Brændenælde er derfor værtsplante for sommerfuglen. 

Jeg tegner selv motiverne

Jeg tegner selv alle illustrationerne til webshoppen og til alle plakater samt frøposer. Illustrationerne farvelægger jeg med akvarel.

FSC certificeret plakat

Plakaten er trykt på miljøvenligt papir, som er FSC certificeret. FSC®-certificeret papir fremstilles af ansvarligt dyrkede materialer. FSC-certificering sikrer, at sunde skove opretholdes, og skovarbejdernes og skovboernes rettigheder beskyttes.

Plakatens størrelse: A3 (297 x 420 mm)

Papirtyper: Mat, refleksfri finish, vægt: 135 g/m²

Plakaten sendes i paprør. Plakaten er ikke indrammet.

Jeg sender din gave for dig

Giv en frø gave

Køb for min. 399,- kr
og få fri fragt
De smukkete frøposer

med mange kvalitetfrø i