FRI FRAGT FRA 399 DKK

Tilbage til webshop
Plakat, En rigtig veganer
Plakat, En rigtig veganer
En rigtig veganer plakat

Plakat, En rigtig veganer

75,00 kr
Varenummer: 4050

En rigtig veganer spiser blomster

Plakaten er i A3 størrelse og måler 30x42cm. 

Den livlige lille fyr på denne plakat er et gråt egern, som er i gang med at spise kamille blomster. Det grå egern er større end det røde egern. Du har muligvis stødt på det grå egern i England eller Italien, hvor det er ret udbredt. 

Egern har en stor busket hale, som den bruger til at skjule sig bag. Specielt har den behov for at skjule sig for skovmåren, som er den største fjende.

Egernet bygger gerne flere reder i træerne - oftest i nåletræer. Den bruger rederne til at få unger i, sove i og slappe af i. En egernrede bygget af småkviste, grene og andet velegnet materiale er på størrelse med en badebold. 

Egern - en veganer?

Egernet er overvejende planteæder, men ind i mellem spiser den insekter, fugleæg og fugleunger. Den foretrækker at spise frø, skud fra nåletræer, nødder, agern og bog. Men den spiser også svampe, bær, frugter og selvfølgelig blomster - helt veganer er den ikke. 

1
+
Tilføj til kurv

Mine egne illustrationer

Jeg elsker at tegn og derfor tegner jeg selv alle illustrationerne til webshoppen og til alle frøposerne. Illustrationerne er farvelagt med akvarel.

Miljøvenlig plakat 

Plakaten er trykt i på miljøvenligt papir, som er FSC certificeret. FSC®-certificeret papir fremstilles af ansvarligt dyrkede materialer. FSC-certificering sikrer, at sunde skove opretholdes, og skovarbejdernes og skovboernes rettigheder beskyttes.

Mål på plakaten

Plakatens størrelse: A3 (297 x 420 mm)

Papirtyper: Mat, refleksfri finish, vægt: 135 g/m²

Plakaten sendes i paprør. Rammen er ikke inkluderet.

Ønsker du plakaten signeret af mig, skal du bare skrive det i kommentar feltet i indkøbskurven.

Jeg sender din gave for dig

Giv en frø gave

Køb for min. 399,- kr
og få fri fragt
De smukkete frøposer

med mange kvalitetfrø i