Tilmeld nyhedsbrev og få 10% RABAT 

 FRI FRAGT FRA 399,- KR

Tilbage til webshop
Frø til vandmelon
Frø til vandmelon
Frø til den bedste vandmelon i drivhuset
Frø til vandmelon
Frø til vandmelon, Sugar Baby
Vandmelon frø

Vandmelon, Sugar Baby

24,00 kr
19,20 kr
Varenummer: 3216

Dyrk vandmelon Sugar Baby til salat, gazpacho eller hjemmelavet is. 

Citrullus lanatus, Sugar baby. Vandmelon, Sugar Baby er sød, saftig og lækker og vejer knap 2 kilo med en utrolig intens og dejlig smag. Sugar Baby en en tidlig vandmelon som har rødt kød og en mørkegrøn skal. 

1
+
Tilføj til kurv

Her finder du flere Drivhusfrø

Anvendelse af vandmelon

Vandmelon kan anvendes i salat, smoothies, juice, hjemmelavede is, dyppes i smeltet chokolade, tomatsalat, suppe, til Margarita og gazpacho

Vitaminer i vandmelon

Vandmelon indeholder C vitamin, kalium, blodtrykssænkende, B vitamin, fosfor, magnesium, A vitamin, fiber. Vandmelon indeholder rigtigt meget vand, og understøtter vægttab, fordi den giver en mæthedsfølelse og dens antioxidanter og næringsstoffer stimulerer fedtforbrænding.

Opskrift på salat med melon og oliven

Sådan dyrker du Sugar Baby vandmelon

Bestøv vandmelon blomsterne med en pensel, så du er sikker på at melonplanten bliver befrugtet. Melonplanten kan enten få lov at brede sig i bunden af drivhuset eller bindes op efterhånden, som den vokser, så den fylder i højden.

Når vandmelonerne er på størrelse med en tennisbold, skal frugterne bindes op eller have en flise at ligge på. Når der er 2-4 vandmeloner på melonplanten, skal du fjerne yderligere skud og blomster, så vandmelonerne kan nå at blive modne.

Hvornår skal man så frø til vandmelon

Så tidspunkt: Vandmelon frøene sås i en potte inde april, kræver ca. 20-25 grader. Tilfør gerne kunstigt lys.  Så et melonfrø i hver potte. Vandmelonerne udplantes i drivhus, når temperaturen om natten er min. 8 grader.

Høst tidspunkt: Vandmelon høstes når stilken løsner sig.

Trives i sol og drivhus.

Planteafstand: 100cm, rækkeafstand 60cm

Jordbund: Næringsrig, porøs jord. Det er vigtig at vande rigeligt og gøde. Vandmelon planten kan ikke tåler at tørre ud. 

Antal: ca. 20 frø i posen.

Jeg sender din gave for dig

Giv en frø gave

Køb for min. 399,- kr
og få fri fragt
De smukkete frøposer

med mange kvalitetfrø i