FRI FRAGT FRA 399 DKK

Tilbage til webshop
Løvemund til buketter
Løvemund til buketter
Løvemund frø
Løvemund
Løvemund sommerblomst
Løvemund frø
Løvemund frø

Løvemund

24,00 kr
Varenummer: 3335
Mængderabat
Ved køb af 3: 22,00 kr
Ved køb af 5: 20,00 kr
Ved køb af 10: 18,00 kr

Løvemund er en smuk og bi-venlig blomst til buketter

Antirrhinum majus nanum, Mixed. Løvemund er en utrolig smuk blomst, som blomster hele sommeren. Når disse blomster springer ud, vil du have et smuk farvemiks af Løvemund i farverne: hvid, laksefarve, lyserød, pink, gul og rosa. Virkelig nogle skønne sommerblomster, som du kan plukke løs af. 

1
+
Tilføj til kurv

Her finder du flere Blomsterfrø

Pluk masser af Løvemund

Løvemund egner sig godt til buketter. Når du plukker blomsterne, vil der kommer nye, så bare pluk løs og lav masser af buketter. Hvis du gerne vil have at Løvemund skal forgrene sig skal du bare klippe toppen af, når den lille plante har to-flere sæt løvblade. Når du bruger Løvemund som en snitblomst, vil den kunne holde en uges tid i en vase.

Løvemund er en bi-venlig blomst

Løvemund tiltrækker humlebier, da den indeholder pollen. Blomsten indeholder ingen nektar. Den har en mild duft som minder lidt om citron og krydderier.

Løvemund sår sig selv

Løvemund er en af de smukke sommerblomster, som er let at dyrke og som sår sig selv. Du kan altid grave de små blomster op, som har sået sig selv og plante dem nye steder, hvor der mangler blomster. 

Hvordan ser Løvemund ud?

Løvemund hedder Antirrhinum på latin, navnet stammer fra det græske anti, som betyder lignende og rhis, som betyder snude. Navnet hentyder til at blomsternes form minder om en mund, der kan åbnes op. Når insekterne lander på blomstens underlæbe, vil munden åbne sig og bien kan komme til den pollen, som sidder inde i blomstens mund.

Bladene er helrandede, glatte og lancetformede. Blomsterstanden er ret stor og danner klaser af smukke blomster. Planten stammer oprindelig fra Sydeuropa og Nordafrika, hvor den vokser vildt.

Hvornår skal man så frø til Løvemund?

Så tidspunkt: April-maj direkte på voksestedet. Frøene er meget små og skal bare trykkes let ned mod jorden. Skal ikke dækkes med jord, da de kræver lys for at spire. Spirer efter 7-15 dage.

Frøene kan sås i en potte inde marts - maj og udplantes på voksestedet når frosten er over.

Løvemund kan sås i et uopvarmet drivhus fra marts.

Blomstrings tidspunkt: Juli- oktober

Trives i bedst i sol, men tåler halvskygge.

Højde: 50cm

Planteafstand: 25cm, rækkeafstand 25cm

Etårige sommerblomst, selvsående

Jordbund: Veldrænet havejord. Gerne lidt gødning.

Vægt: 0,2g svarer til ca. 1500 frø

Jeg sender din gave for dig

Giv en frø gave

Køb for min. 399,- kr
og få fri fragt
Kvalitetsfrø

i smukke frøposer