FRI FRAGT FRA 399 DKK

Tilbage til webshop
Frø til Habanero, orange
Frø til Habanero, orange
Chili, Habanero
Chili frø Habanero
Chili, Habanero
Frø til den Orange Habanero
Frø til Chili, Habanero

Chili, Habanero

24,00 kr
21,60 kr
Varenummer: 3202
Mængderabat
Ved køb af 3: 22,00 kr
Ved køb af 5: 20,00 kr

Dyrk Chili Habanero til den stærke madlavning 

Capsicum chinense, Habanero orange. Chili Habanero i orangefarve er en velkendt stærk chili. Det er stoffet capsaicin, som giver chilien dens brændende fornemmelse. 

Habanero chili ligger på vindstyrke 9, som svarer til at stormende kuling,  altså en stærk chili med smagsnoter af mango, blomster og sødme smag.  Styrken på Habanero øges væsentlig stærkere, hvis frugten tørres.

1
+
Tilføj til kurv

Her finder du flere Drivhusfrø

Orange Habanero er en meget produktiv, forgrenet plante med 3-5cm lange frugter i en smuk orange farve, den orange variant af Habanero chilierne er den "mildeste" af dem.

Habanero chiliplanten skal bindes op

Pluk de først tre-fire blomster af chiliplanten,  så vil næste hold blomster udvikles hurtigere og det vil samlet give et større antal frugter pr. plante. Bind Habanero chiliplanten op, når den får behov for det.

Hvad anvender man Habanero chili til?

Habanero chili kan anvendes friske, syltes eller tørres. Brug dem til marinade, hot sauce, relish, dressing, pizza, chili con carne, chili cheese tops, wok, supper, gryderetter og meget mere.

Alle chilier er mildest i frugtens spids gå forsigtigt frem og start med at spise et stykke af frugtens spids. Tilsæt Habanero chili sparsomt i retten, du kan nemlig altid tilføje mere. 

Hvis maden skal være stærk, lader du chilikernerne sidde, når du snitter din Habanero chili. Hvis du ikke kan lide den brændende fornemmelse, så fjerne kernerne.

Brug handsker, når du snitter friske Habanero chilier.

Vitaminer i Habanero chili

Habanero chili har et højt indehold af A og C-vitamin. Derudover er den rig på kalium, forsfor og magnesium.

Hvornår sår man frø til Habanero chili?

Så tidspunkt: Frøene sås i en potte inde i januar-marts og udplantes på voksestedet Udplantning i drivhus midt i maj og på friland omkring 1. juni. Den optimale temperatur for spiring er 25-28 grader. Frøene er lidt langsomme til at spire omkring 3-4 uger, så vær tålmodig.  Så et eller to frø i hver potte.

Kan høstes både som grøn og rød.

Trives i sol

Højde: 60-100cm, bredde 60cm

Planteafstand: 70cm

Jordbund: Næringsrig muldjord. Gødes regelmæssigt.

Antal ca. 10 frø i posen


Jeg sender din gave for dig

Giv en frø gave

Køb for min. 399,- kr
og få fri fragt
Kvalitetsfrø

i smukke frøposer