FRI FRAGT FRA 399 DKK

Tilbage til webshop
Frø til Habanero
Frø til Habanero
Habanero
Frø Orange Habanero
Frø Habanero

Chili, Habanero

24,00 kr
Varenummer: 3202
Mængderabat
Ved køb af 3: 22,00 kr
Ved køb af 5: 20,00 kr

Dyrk Chili Habanero til den stærke madlavning 

Capsicum chinense, Habanero orange. Chili Habanero i orangefarve er en velkendt stærk chili. Det er stoffet capsaicin, som giver Habanero chilien dens brændende fornemmelse. 

Habanero chili ligger på vindstyrke 9, som svarer til en stormende kuling,  Habanero er altså en stærk chili med smagsnoter af mango, blomster og sødme smag.  Styrken på Habanero bliver væsentlig stærkere, hvis frugten tørres.

1
+
Tilføj til kurv

Her finder du flere Drivhusfrø

Hvordan ser Habanero ud?

Orange Habanero er en meget produktiv, forgrenet plante med 3-5cm lange frugter i en smuk orange farve. Den orange variant af alle Habanero chilier er den "mildeste" af dem.

Habanero chiliplanten skal bindes op

Pluk de først tre-fire blomster af din Habanero chiliplante,  så vil næste hold blomster på chiliplanten udvikles hurtigere og det vil samlet give et større antal chili frugter pr. plante. Bind Habanero chiliplanten op, når den får behov for det.

Hvad anvender man Habanero chili til?

Habanero chili kan anvendes friske, syltes eller tørres. Brug Habanero til marinade, hot sauce, relish, dressing, pizza, chili con carne, chili cheese tops, wok, supper, gryderetter og meget mere.

Alle chilier er mildest i frugtens spids gå forsigtigt frem og start med at spise et stykke af Habanero frugtens spids. Tilsæt Habanero chili sparsomt i retten, du kan nemlig altid tilføje mere. 

Hvis maden skal være stærk, lader du frøene i Habanero sidde, når du snitter din chili. Hvis du ikke kan lide den brændende fornemmelse, så fjerne kernerne fra Habanero chilien.

Brug handsker, når du snitter friske Habanero chilier.

Vitaminer i Habanero chili

Habanero chili har et højt indehold af A og C-vitamin. Derudover er Habanero rig på kalium, forsfor og magnesium.

Hvornår sår man frø til Habanero chili?

Så tidspunkt: Frøene til Habanero sås i en potte inde i januar-marts og udplantes på voksestedet Chiliplanterne ddplantning i drivhus midt i maj og på friland omkring 1. juni. Den optimale temperatur for spiring af chili frø er 25-28 grader. Chili frø er lidt langsomme til at spire omkring 3-4 uger, så vær tålmodig.  Så et eller to Habanero frø i hver potte.

Habanero frugterne høstes både som grøn og orange.

Trives i sol

Højde: 60-100cm, bredde 60cm

Planteafstand: 70cm

Jordbund: Næringsrig muldjord. Gødes regelmæssigt.

Antal ca. 10 frø i posen


Jeg sender din gave for dig

Giv en frø gave

Køb for min. 399,- kr
og få fri fragt
De smukkete frøposer

med mange kvalitetfrø i