FRI FRAGT FRA 399 DKK

Tilbage til webshop
Akeleje
Akeleje
Akeleje frø
Akeleje Columbine frø
Akeleje Columbine
Akeleje Columbine
Akeleje flerfarvede

Akeleje Columbine

24,00 kr
Varenummer: 3317
Mængderabat
Ved køb af 3: 22,00 kr
Ved køb af 5: 20,00 kr
Ved køb af 10: 19,00 kr

Akeleje Columbine er en meget smuk nybegynder blomst

Aquilegia vulgaris, Columbine. Akeleje Columbine er en smuk, let og elegant staude i sart rosa, pink, bordeaux, lyseblå, lyslilla, violet og hvid. Blomsterne på Akeleje Columbine bliver fyldige og dobbelte.

Akeleje Columbine er en god nybegynder-blomst

Der er ingen farvegaranti på Akeleje Columbine - kun garanti for at de bliver smukke, dobbelte og yndefulde, deraf navnet Columbine. Akeleje er utrolig let at dyrke og en rigtig begynder blomst.

Akeleje Columbine kommer igen år efter år. Akeleje Columbine passer utrolig godt ind i den romantiske og den lidt vilde have.

1
+
Tilføj til kurv

Her finder du flere Blomsterfrø

Akeleje Columbine egner sig til at vokse i store grupper, gerne sammen med andre blomster, f.eks. som en skovbund, eller sammen med forskellige græsser. Men den er også utrolig smuk enkeltvis. Akeleje Columbine er den smukkeste type akeleje, hvis du spørger mig…!

Akeleje som snitblomst

Akeleje Columbine egner sig utrolig godt som snitblomst til buketter, både blomst og bladene. Akeleje blomsten holder sig smuk 6-10 dage i en vase. Det bedste tidspunkt at plukke Akeleje blomster på, er når en tredje del af blomsterne på stænglen er sprunget ud.

Klip Akeleje blomsterne af efter den første blomstring, så kan den ofte når en ny blomstring.

Det første år danner Akeleje Columbine det grønne løv med tredelte blade og andet år kommer de smukke dobbelte blomster, men det er ventetiden vær - for de er så smuk. 

Klip blomsterne af din Akeleje efter den første blomstring, så kan den ofte når en ny blomstring, på den måde kan du forlænge blomstringsperioden.

Det er let at få flere Akelejer i haven, da den sår sig selv. Hvis du fjerne frøstanderne på Akeleje, mens de stadig er grønne, undgår du at de sår sig selv. Eller du kan  samle frø fra Akeleje Columbine og give dem til dine venner eller naboer. Det gøres når frøstandene lige er begyndt at åbne sig.

Akeleje er insekt-venlig

Akeleje Columbine er fra ranunkelfamilien. Akeleje bliver bestøvet af humlebier, sommerfugle og natsværmere. Hele planten er let giftig.

Hvornår skal man så frø til Akeleje Columbine?

Så tidspunkt: Akeleje frø kan sås hele året - også om vinteren, dog ikke når der ligger sne på jorden.

Blomstrings tidspunkt: maj-juni

Trives i halvskygge og sol. Akeleje Columbine bliver højest, hvis den får fuld sol.

Højde: 60cm

Planteafstand: 30cm

Flerårig staude, selvsående

Jordbund: muldrig bladjord, skovjord eller let havejord, men den er ikke kræsen!

Vægt: 0,2g svarer til ca. 150-160 frø i posen


Jeg sender din gave for dig

Giv en frø gave

Køb for min. 399,- kr
og få fri fragt
De smukkete frøposer

med mange kvalitetfrø i