FRI FRAGT FRA 399 DKK

Tilbage til webshop
Plantepose til forspiring
Plantepose til forspiring
Poser til forspiring af frø
Plantepose til forspiring
Forspiring af frø
Plantepose til forspiring
25 stk planteposer til forspiring af frø

25 Planteposer til forspiring, S

28,00 kr
Varenummer: 4305

25 stk. planteposer - perfekt til forspiring - billigere og lettere at anvende.

Planteposerne kan anvendes til forspiring af drivhusfrø, bønner eller blomsterfrø. Posen er biologisk nedbrydelig, vandgennemtrængelig og miljøvenlig. Planteposerne sikre en bedre overlevelse for dine små spirer. 


1
+
Tilføj til kurv

Nemt at anvende planteposer

Når du skal i gang med at forspire dine frø, fylder du planteposerne med jord, kom et frø i hver pose. Placer alle dine poser i et fad/zinkbakke. Vand alle dine planter på en gang i bunden af fadet/bakken. Jorden vil suge vand op til frøene, da planteposerne er vandgennemtrængelige. Derved kan du vande alle planteposerne på en gang i fadet/bakken, det er NEMT!

Udplant poserne

Når spiren er så stor, at den skal bruge mere jord, planter du bare hele posen. Planteposen vil blive opløs/nedbrudt. Supernemt! På den måde undgår du at forstyrre plantens rodsystem og den tilbage i vækst, planten skal ikke bruge tid og energi på at reparer rod systemet efter en omplantning.

God start på forspiringen

Når du anvender planteposer giver du dine små planter en god start, da du undgår at forstyrre plantens rodsystem, rod systemet holdes intakt. Det bevirker, at flere at dine små spirer vil overlever!

Brug planteposer i stedet for plastik 

Brug planteposer i stedet for plastik urtepotter, når du forspirer - du sparer miljøet for plastik og du sparer penge, da planteposerne er billigere og letter at anvendes end plastik urtepotter.

Planteposerne måler 70x95mm

25 stk. i pakken

Jeg sender din gave for dig

Giv en frø gave

Køb for min. 399,- kr
og få fri fragt
Kvalitetsfrø

i smukke frøposer